4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Palmpasenoptocht in Vroomshoop slaat jaartje over

· 376× bekeken

VROOMSHOOP - Oranjevereniging Vroomshoop zal dit jaar geen Palmpasenoptocht organiseren in Vroomshoop. De belangstelling onder kinderen en ouders nam in drie jaar tijd flink af met ruim 60 procent. De tocht werd traditiegetrouw op een zaterdag georganiseerd, maar de organisatie zag steeds vaker dat kinderen en hun ouders de tocht oversloegen vanwege verplichtingen bij sportverenigingen. In 2019 wil de organisatie mogelijk een andere invulling geven aan de Palmpasenoptocht. Een verhuizing naar de vrijdag(avond) wordt hierbij onderzocht.

Ledenvergadering Oranjevereniging Vroomshoop
Op woensdag 21 maart 2018 houdt Oranjevereniging Vroomshoop haar jaarlijkse ledenvergadering in Het Punt om 20.00 uur. De vereniging neemt afscheid van twee bestuursleden (Jan Kriekjes en Wim Mulder) en verwelkomt Mathijs Gritter als nieuw bestuurslid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›