4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Christenunie organiseert Zorgdebat

· 732× bekeken

VRIEZENVEEN - Op 15 maart 2018 organiseert de ChristenUnie Twenterand een zorgdebat in de Vriezenhof te Vriezenveen. De lokale politieke partijen zullen onder leiding van Paul de Jongh debatteren over wat zij belangrijk vinden als het gaat om het onderwerp 'zorg'. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het indienen van vragen en/of stellingen vanuit de zaal.

Zorg staat bij alle partijen hoog op de agenda. Maar wat vinden ze er nu eigenlijk echt van? Wat willen ze bereiken? Waar willen ze eventueel op bezuinigen? Hoe gaan ze hun plannen bekostigen? Op 15 maart zullen ze een statement moeten maken als het gaat over 'zorg', een onderwerp wat iedereen aangaat! Alle partijen die deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen zullen vertegenwoordigd zijn bij het debat.
Wij nodigen u uit om bij dit debat aanwezig te zijn!
De zaal is open om 20.15 uur, waar u zult worden ontvangen met kopje koffie. U hebt dan ook de mogelijkheid om schriftelijk uw vragen en/of stellingen in te dienen. Om 20.30 uur start het debat. Na de pauze zullen de deelnemers debatteren over de vragen en/of stellingen die schriftelijk zijn ingediend.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›