4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Jolanda Bosboom nieuwe voorzitter muziekvereniging Juliana Den Ham

· 666× bekeken

DEN HAM - Dinsdag 8 maart 2018 was de jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens de vergadering kwamen er een aantal punten naar voren. Het hoogtepunt van de avond: eerste vrouwelijke voorzitter voor muziekvereniging Juliana. Na zes jaar voorzitter te zijn geweest neemt Chris Brokke afscheid en geeft de hamer door aan Jolanda Bosboom. Ten eerste willen wij Chris van harte bedanken voor zijn jarenlange betrokkenheid binnen het voorzitterschap.

Jolanda is getrouwd met Jack van der Veen en is moeder van twee zoontjes. Jolanda is werkzaam als manager F&B bij Landgoed Wilmersberg in de Lutte. Ze speelt binnen de vereniging eerste fluit en piccolo. Daarnaast draagt zij haar steentje bij binnen de feestcommissie.
Tot slot willen wij Jolanda heel veel succes wensen!!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›