4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Vechtdal Breed Politiek

· 477× bekeken

TWENTERAND - Henk Kerkdijk (CDA) en Erik Kobes (VVD) beide Twenterand onderwerpen: bezuiniging sport € 50.000 (Provincie); alternatief komt (CDA); OZB verhogen tegen (VVD); tekorten sociaal domein saneren bespreekbaar (CDA); inbellen Veltmeijer (PVV): geen verhoging OZB: bezuiniging verslavingszorg en subsidies; wordt al bezuinigd (CDA en VVD); tekort zorg 1 ¼ miljoen euro; huishoudelijke zorg “op afstand” geregeld 250 bezwaarschriften (Twenterand veroordeeld). Drugsprobleem groot: gezamenlijke aanpak. Windmolens tegen (CDA en VVD); liever grootschalige zonnepanelen 10 ha( CDA) Windmolens op zee (VVD)

Vrijdag 2 maart: Annelies Bakelaar (CDA) en Gerrit de Jonge (VOV), beideN uit Ommen. Onderwerpen: aanbesteding openbaar vervoer; teleurstelling voor lokale vervoerders en extra duur; verkeerslicht Varsen( liever tunnel); verkeersveiligheid rond brug en fietspad Varsen. De Jonge: moet wel betaalbaar zijn. 4 jaar CDA niet gehoord, behalve laatste jaar; Bakelaar protesteert: CDA vaak gevraagd om prioriteit maar VOV vaak tegen; sfeer in Raad laatste jaar beter. Meer vrijwilligersondersteuning zorg.

Afstemmen op Delta Media, Omroep NOOS of Vechtdal FM. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788. Vrijdag 9 maart komen Veldhuis VVD (Dalfsen) en Gitta Luiten PvdA en Bert Gelling VVD ( beide Hardenberg)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›