4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bedrijfsleven en middenstand helpen het Zomerkamp Vriezenveen

· 815× bekeken

VRIEZENVEEN - Zomerkamp Vriezenveen vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie en is bestemd voor de groepen 3 t/m 8. Dit jaar viert men het 15-jarig bestaan. Doordat “het Mozaïek”(de voormalige Eben Haezer school) ging sluiten moest de organisatie op zoek naar alternatieven.
Al vanaf het moment dat de goederen uit de schuur zijn gehaald tot nu, is men naarstig op zoek gegaan naar oplossingen. Allereerst moest gezocht worden naar een (tijdelijke) geschikte opslagplaats. Deze vond men bij aannemersbedrijf fa. J. Eshuis & Zn. Tussentijds werd een zeecontainer aangeschaft en deze werd kosteloos gebracht door “Bert Jonker” uit Kloosterhaar.Tijdens de nationale actie “NL-Doet” zal de container zodanig worden aangepast zodat deze geschikt is om te dienen als opslagruimte. Het materiaal is voor een zeer groot gedeelte beschikbaar gesteld door “Raab Karcher” in Vriezenveen. Voor de transportfaciliteiten zorgt “Niekolaas aanhangers”. Tevens heeft men niet tevergeefs een beroep gedaan op “Wolters ijzerwaren”. “PMA schilders” heeft de verf beschikbaar gesteld zodat de container strak in de verf kan worden gezet.

De organisatie van het Zomerkamp Vriezenveen is iedereen zeer erkentelijk voor zijn of haar bijdrage.
Verder heeft het Zomerkamp een groep vaste sponsoren die hen al jaren steunt met een financiële bijdrage; ook voor deze groep een grote blijk van waardering.

Niet onbelangrijk te vermelden is het feit dat ook bij de plaatselijke scouting Admiraal Kruys Groep 1 het Zomerkamp goed ontvangen is. De samenwerking ziet er veelbelovend uit.
Toch moeten er nog een aantal obstakels worden overwonnen. Zo moeten er extra (tijdelijke) toiletvoorzieningen komen en moet de stroomvoorziening worden aangepast.

Aanstaande zaterdag vind de actie “NL-Doet” plaats. De vrijwilligers van het Zomerkamp zullen tijdens deze dag flink de handen uit de mouwen steken. Aan het einde van de dag hoopt men de klus geklaard te hebben.
Het actuele nieuws kan worden gevolgd via de website of Facebook.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›