4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Marcus Elzinga genomineerd voor ‘Beste raadslid van Nederland’

· 3718× bekeken

GEERDIJK - Raadslid Marcus Elzinga van GemeenteBelangen Twenterand [GBT] is genomineerd voor de verkiezing ‘Beste raadslid van Nederland’. Deze verkiezing wordt georganiseerd door De Volkskrant, Omroep WNL en het Periklesinstituut.

In de motivatie is het volgende te lezen:
“Hij stelt zaken aan de orde. En roept de gevestigde orde tot de verantwoording. Hij gaat het debat niet uit de weg, maar is geen roeper om het roepen. Hij doet er toe !”

Fractievoorzitter en lijsttrekker Mark Paters is trots op de nominatie: “Een dik verdiende nominatie. Dit is wat mij betreft al een enorme waardering voor zijn raadswerk. Hij neemt zijn volksvertegenwoordigende rol, dus het luisteren naar inwoners en er tijd voor vrij maken, heel serieus. Ze weten hem dan ook goed te vinden. Daarom past hij ook zo goed bij onze partij. Het is overigens ook goede promotie voor de gemeente Twenterand dat er een raadslid uit hun midden is genomineerd.”

Nederland telt afgerond 8.000 raadsleden. Hiervan zijn er 300 genomineerd voor de verkiezing ‘Beste raadslid van Nederland’. 25 nominaties komen uit Overijssel, waarvan 12 uit Twente. In de tussenstand van de stemming staat Elzinga op het moment van schrijven op een 2e plaats in Twente.

De 50 raadsleden met de meeste stemmen worden beoordeeld door een professionele jury. De finale zal uit minimaal 10 raadsleden bestaan. Stemmen op Elzinga: https://besteraadslid.nl/home/candidate/5a93bfc22213950001f68e92. Momenteel staat hij op een 82e plaats. Er kan tot 7 maart 12.00 uur gestemd worden.

Meer informatie over de organisatie en het waarom van de verkiezing ‘Beste raadslid’ is hier te vinden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›