4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ledenvergadering Cantate Deo uitstekend verlopen

· 569× bekeken

DEN HAM - In een plezierige sfeer hield Chr. Zangvereniging Cantate Deo in Den Ham op maandag 26 februari haar jaarlijkse ledenvergadering. Aan de orde kwam onder meer het programma van optredens in 2018. In januari werd al meegewerkt aan een avonddienst in de Hervormde kerk. Voor de rest van het jaar staan nog zeker 4 optredens op het programma, zoals in het verpleeghuis Weemelanden, een zangdienst (met accent op de bundel van Johannes de Heer), een kerkdienst in de Gereformeerde Kerk en op kerstavond, A Festival of Lessons and Carols.

Het koor bereidt zich naast de genoemde optredens uitvoerig voor op het in 2019 te geven concert. Daarin zal prachtige muziek van J.M. Haydn (met Zweytes Deutsche Hochambt) en J.H. Maunder (met Penitence, Pardon en Peace) te beluisteren zijn.
In de vergadering werd zeer veel dank uitgesproken aan scheidend bestuurslid Giel de Bruin, die gedurende veel jaren zich heeft ingezet voor Looft den Heer en Cantate Deo.
Gerard Staats werd als bestuurslid in zijn plaats verkozen.

Van de gelegenheid werd ook gebruikt gemaakt om 2 koorleden in het zonnetje te zetten, namelijk Grietje Dubbink en Jan Oldegberts. Voor 50, respectievelijk 40 jaar, lidmaatschap. De jaren bij Looft den Heer, resp. Hervormd Zangkoor, werden daarbij meegerekend.
Beiden ontvingen de daarbij behorende gouden draagspeld en een prachtig boeket.
Op de foto links mevrouw Dubbink, rechts de heer Oldegberts.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›