4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Studiekring50plus – iets voor u?

· 725× bekeken

TWENTERAND - Mooie geraniums!! Prachtige bloemen, maar om er nu de hele dag achter te moeten zitten? Niet zo aantrekkelijk. Wilt u wel eens andere mensen ontmoeten? Wilt u vooral geestelijk actief blijven? Dán is een Studiekring misschien iets voor u. Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand hebben het plan opgevat om een nieuwe Studiekring50plus op te richten. Een studiekring is voor mensen die hebben ontdekt dat thuis een heerlijke plek is, maar óók dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen je leven kunnen verrijken!

Laat u daarbij niet afschrikken door het woord ’studie’. In de praktijk gaat het om het met elkaar in gesprek te gaan over zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo ‘intellectueel actief’ mogelijk.
Een studiekring komt doorgaans één maal per twee weken bijeen op een vast tijdstip en plaats. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

Voor belangstellenden is er op donderdag 12 april van 13.30 uur tot 15.00 uur een mogelijkheid om kennis te komen maken met het fenomeen Studiekring50plus. We treffen elkaar dan in de Bibliotheek in Vriezenveen aan de Jonkerlaan 4.
Méér informatie kunt u vinden op de website www.studiekringen50plus.nl
Het zou wel fijn zijn als u zich vooraf meldt bij de contactpersoon: mevrouw Geja van Benthem, telefoon 0546 61352 e-mail g.van.benthem@bibov.nl We kijken uit naar uw – gratis - deelname!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›