4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rijkswaterstaat start met voorbereidende werkzaamheden herinrichting N36

· 991× bekeken

VRIEZENVEEN - Van 5 tot 15 maart is de N36 in de nacht gedeeltelijk afgesloten.

Rijkswaterstaat start met voorbereidende werkzaamheden om de N36 verkeersveiliger in te richten. Voorafgaand aan de verbreding en het vernieuwen van het asfalt worden bomen en struiken verwijderd, die te dicht langs de weg staan. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren wordt de N36 in de nacht gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluiting periodes
• De N36 tussen Almelo en Vriezenveen is voor verkeer in beide richtingen afgesloten van maandag 5 maart tot en met woensdag 7 maart dagelijks van 20.00 uur tot 06.00 uur. De op- en afritten Wierden Noord, Vriezenveen-West zijn afgesloten evenals de oprit Wierden-Oost (richting Ommen en Hardenberg) en oprit Almelo-Noord (richting Almelo).
• Tussen Almelo-Noord en Westerhaar is de N36 in beide richtingen afgesloten op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart dagelijks van 20.00 tot 06.00 uur. De op- en afritten Vriezenveen en de oprit Almelo-Noord richting Ommen en Hardenberg, Westerhaar richting Almelo (A35) zijn afgesloten. Tankstations Gulf en verzorgingsplaatsen Smokkelpad en Hazepad zijn gedurende deze periode niet bereikbaar.
• Van maandag 12 maart tot en met woensdag 14 maart is de N36 tussen Westerhaar en Mariënberg-/Beerze in beide richtingen afgesloten dagelijks van 20.00 tot 06.00 uur. De op- en afritten Beerzerveld zijn afgesloten en de opritten Westerhaar richting Ommen en Hardenberg en Mariënberg/Beerze richting Almelo (A35).

Omleidingsroutes
Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Veiligheidsmaatregelen
Rijkswaterstaat neemt maatregelen op de N36, die de verkeersveiligheid moeten verbeteren. Zo wordt over een lengte van 16 kilometer de weg aan beide zijden verbreed. Daarnaast wordt ribbelmarkering aangebracht. Om de rijkswegen van goede kwaliteit te houden voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit. Hiervoor wordt tijdens de zomer het asfalt vernieuwd. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden
U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis) of de app Rijkswaterstaat Actueel downloaden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›