4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

IJsclub de Eendracht heeft op 1 maart 2018 de ijsbaan geopend.

· 1836× bekeken

VRIEZENVEEN - Nog nooit zo laat in het schaatsseizoen heeft de IJsclub de Eendracht te Vriezenveen voor het eerst de baan geopend. Na de lange koude periode maar met weinig vorst is het eindelijk zo ver. De ijsbaan is vanmiddag op 1 maart geopend, de datum die normaal staat voor de meteorologishe lente heeft met een snijdende koude oostenwind het schaatsplezier ingeluid aan de Geesterenseweg 11 te Vriezenveen.

Het is plezier voor de jeugd en de schaatsliefhebbers is er echter niet minder om. De baan kent een windwak in het midden, maar deze is goed afgezet en voorzien van stro zodat de wind het omliggende ijs niet aantast. Het ijs aan de oostzijde is spiegelglad en aan de westzijde is deze ribbelig door de golfslag in het water a.g.v. de sterke wind van de afgelopen dagen.

Naar verwachting kan er morgen en overmorgen nog volop geschaatst worden op de natuurijsbaan aan de Geesterenseweg.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›