4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mijande Wonen start in maart 2018 met verwijderen zichtbaar asbest

· 885× bekeken

TWENTERAND - Vanaf 1 januari 2024 komt er een wettelijk verbod op asbest dat met regenwater in aanraking komt. Dat betekent dat van alle daken met zichtbaar asbest, het asbest moet worden verwijderd en vervangen. Het gaat vooral om daken van schuren, bergingen en overkappingen met asbesthoudende golfplaten. Mijande Wonen start in maart en in april 2018 met twee pilots in Westerhaar en Vroomshoop. Op basis van de pilots bepaalt Mijande de aanpak voor haar verdere bezit om er voor te zorgen dat voor 1 januari 2024 al het zichtbare asbest is gesaneerd.

Huurders en informatie
De huurders in Westerhaar en Vroomshoop, waarbij de woningcorporatie de pilot uitvoert, zijn inmiddels op de hoogte. Zij ontvingen een informatiekrant met uitgebreide informatie over de werkzaamheden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›