4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Vechtdal Breed Politiek

· 587× bekeken

TWENTERAND - Ben Engberts (SGP), Mark Paters (GBT) en Erik Veltmeijer (PVV) Twenterand werden geïnterviewd door Wim Hulsebosch.De SGP gaat uit van tien geboden,voor zondagsrust, vitaal platteland, duurzaamheid en goed overleg en er zijn voor elkaar.
GBT, de enige onafhankelijke partij; maakt zich sterk voor verlagen begrotingstekort veroorzaakt door coalitie; nu geld vrijgemaakt voor probleemjeugd; te formele opstelling en selectief beleid.
PVV is nieuwkomer volkspartij; speerpunten Veiligheid, lage belastingen, meer inspraak inwoners; geen islamisering; geen islamitische scholen; aanpassen bij Ned. Cultuur; harde aanpak misbruik alcohol en drugs; openstelling winkels op zondag. Dat laatste mag van GBT ook mits inwoners instemmen.

Leander Broere (P.v.d.A.)uit Dalfsen werd geïnterviewd door Piet Horinga. Broere heeft de volgende speerpunten: relatie inwoners / gemeente verbeteren; nu te laat en te weinig betrokken( Pniël); alle kernen aandacht schenken en niet enkele; 400 woningen bouwen verdeeld over alle kernen; meer aandacht voor ouderenzorg; selectie zorgaanbieders naar de beste en niet naar prijs; openbaar vervoer vanuit alle kernen; pro landbouw maar houden aan regels.

Afstemmen op Delta Media, Omroep NOOS of Vechtdal FM. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788. Vrijdag 2 maart komen Henk Kerkdijk(CDA);Tonny van der Cozijne (D66) en Erik Kobes(VVD) Twenterand en Gerrit de Jonge(VOV), Annelies Bakelaar(CDA) uit Ommen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›