4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

ChristenUnie Twenterand organiseert Pubquiz en Quizavond

· 1163× bekeken

VRIEZENVEEN - De ChristenUnie begeeft zich, in de aanloop naar de verkiezingen op het pad van de quizzen. Eerst een Quizavond in drie verzorgingstehuizen, daarna een Pubquiz in twee kroegen.

De quizavond zal plaatsvinden in verzorgingstehuizen in Twenterand. Op woensdag 28 februari 2018 is de quizavond in Den Ham in het Liefferdinck. Een dag later, donderdag 1 maart 2018, zal de ChristenUnie de quizavond houden in De Vriezenhof te Vriezenveen. De reeks wordt afgesloten op maandag 5 maart 2018 in Westerhaar, waar het evenement in ’t Haarhuis zal plaatsvinden. Alle avonden beginnen om 19:00 uur.

De pubquiz zal op vrijdag 9 maart 2018 plaatsvinden bij Kremer te Vroomshoop en op zaterdag 10 maart 2018 bij ’t Wapen te Vriezenveen. Op beide avonden zal de quiz om 20:30 starten. Inloop vanaf 20:00.
Houd jij van spelletjes en gezelligheid met je vrienden? Dan hebben wij de perfecte avond voor jullie: een pubquiz in je stamcafe! Ga samen met je vrienden de strijd aan. De entree is gratis en er is een leuke prijs te winnen! Vorm een team van maximaal 5 personen en geef je op bij ’t Wapen, bij café Kremer of via cutwenterand@gmail.com.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›