4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Winterspelen in De Vriezenhof

· 644× bekeken

VRIEZENVEEN - Heel Nederland is in de ban van de Olympische Spelen. Ook in De Vriezenhof worden de Olympische Spelen op de voet gevolgd. Er werd afgelopen week zelfs een Olympische week georganiseerd. Alle activiteiten die werden gehouden stonden in het teken van de Winterspelen.
Er werden geweldige spelletje bedacht. Wat te denken van Olympisch sjoelen, een Olympische puzzeltocht door de Vriezenhof, Olympisch knikkeren, wie maakt de mooiste Olympische corsage. Er werd zelfs een bezoek gebracht aan het ‘Holland Heineken huis’ …….DETO. Gastheer, oud-voetballer en oud-voorzitter van DETO Gerrit Abbink heeft de ‘Olympische deelnemers’ getrakteerd op een geweldige middag vol verhalen uit de oude doos. Wat hebben de bewoners genoten van deze verhalen.

De Olympische Spelen kunnen niet zonder een officiële huldiging. Vrijdagmiddag werden de deelnemers verrast door Michel Jansen (FC Twente). Onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen ontvingen alle deelnemers aan de Olympische week een heuse oorkonde en een roos. ‘We kijken terug op een fantastische week. De bewoners hebben genoten en daar doen we het allemaal voor!’ Aldus het team Welzijn van de Vriezenhof.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›