4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Termijn aanbesteding zwembad met drie weken verlengd

· 891× bekeken

VRIEZENVEEN - Op verzoek van meerdere marktpartijen is de termijn waarop partijen zich in kunnen schrijven voor de realisatie van een nieuw zwembad verlengd met drie weken. De einddatum van de aanbesteding was eerst 13 maart, dat wordt nu 3 april.

De aanbestedingsprocedure voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van een nieuw overdekt zwembad in Vriezenveen en de exploitatie van zwembad De Zandstuve in Vroomshoop begon op 6 december 2017. Enkele geïnteresseerde partijen hebben gevraagd om uitstel van de inschrijvingsdatum. Op dat verzoek heeft de gemeente positief gereageerd. Hiermee wordt beoogd dat dit tot kwalitatief betere inschrijvingen gaat leiden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›