4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inschrijving Vrijmarkt Vroomshoop 2018 geopend

· 805× bekeken

VROOMSHOOP - De inschrijving voor de vrijmarkt op Koningsdag in Vroomshoop is geopend. Men kan kiezen tussen een grondplek of een kraam. De laatste twee edities van de Vroomshoopse vrijmarkt werden door slechte weersomstandigheden noodgedwongen verhuisd naar het overdekte activiteitencentrum Het Punt. Voor dit jaar is het uitgangspunt om alles weer in de buitenlucht te laten plaatsvinden, maar bij slechte weersomstandigheden biedt Het Punt opnieuw een alternatief.

In vijf jaar tijd is de vrijmarkt in Vroomshoop flink toegenomen in populariteit. In 2017 namen meer dan 130 mensen deel aan de vrijmarkt, en dat was een recordaantal. Voorheen telde de markt gemiddeld zo’n 80 deelnemers. Ook komen elk jaar meer bezoekers op het evenement af. Het programma rond Koningsdag in Vroomshoop wordt dit jaar ook uitgebreid met een nieuw muziekfeest: Koningsnacht. De kaartverkoop voor dit festival is onlangs van start gegaan via www.feestweekvroomshoop.nl.

De inschrijving voor de vrijmarkt gaat via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl. Een grondplek (3 meter) is voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop gratis. Niet-leden betalen per grondplek 5 euro. Een kraam huren kan voor 35 euro. De markttijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen is mogelijk vanaf 8.30 uur. De exacte locatie voor de vrijmarkt is het plein voor activiteitencentrum Het Punt aan de Burgmeester Koetjestraat in Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›