4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD introduceert ‘Manifest Zorg in Twenterand’

· 817× bekeken

VRIEZENVEEN - Zorg is een actueel onderwerp en raakt jong en oud; daarom is het ook zo’n belangrijk thema bij de gemeenteraads-verkiezingen. Het college van B&W van Twenterand heeft op 23 januari 2018 de regeling innovatiefonds sociaal domein Twenterand 2018-2019 in concept vastgesteld. Deze regeling geeft invulling aan de motie van de gemeenteraad om voor twee jaar een innovatiefonds in te stellen die bijdraagt aan vernieuwingen in het sociaal domein en dus ook in de zorg. De conceptverordening kan tot en met dinsdag 20 februari 2018 gedurende de reguliere openingstijden worden ingezien op het gemeentehuis.

Daarnaast heeft de CU de lokale partijen uitgenodigd voor een zorgdebat dat zal plaatsvinden in Twenterand op 15 maart 2018. De woordvoerders van de partijen die meedoen aan de verkiezingen zijn daarvoor uitgenodigd.
Lijsttrekker Erik Kobes: “De lokale VVD is een partij van doeners en introduceert een manifest over de zorg in Twenterand. Dit manifest wordt de komende tijd voorgelegd door onze woordvoerder sociaal domein aan de lijsttrekkers van alle partijen die meedoen aan de verkiezingen op 21 maart a.s. in Twenterand.”
De woordvoerder sociaal domein van de VVD Twenterand, Reina Berends: “De tijd van alleen praten en discussiëren is voorbij; we gaan doen en waar mogelijk vernieuwen of verbeteren! In het manifest wordt onder andere gesproken over eenzaamheid, nieuwe woonvormen, het betrekken van de dorpsraden en het innovatiefonds. We hopen op heel veel medestanders voor dit partij-overstijgende initiatief!” Het manifest wordt openbaar gemaakt zodra het is besproken met de lijsttrekkers; dat zal plaatsvinden vóór of op 15 maart 2018.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›