4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Toneelvereniging HILDEBRAND speelt niet in februari-maart!

· 525× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen week hebben plotselinge gezondheidsproblemen onze toneelgroep getroffen. Omdat hierbij meerdere van onze leden betrokken zijn, zijn we helaas genoodzaakt om de geplande voorstellingen in CCK2 deze maand uit te stellen naar eind oktober/begin november 2018.
Mocht u al kaartjes hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen, dan kunt u zich daar melden voor meer informatie en/of het terug verkrijgen van de kosten. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak en we hopen u in het najaar alsnog te mogen ontvangen voor onze voorstelling ‘Oma is jarig!’ (meer info daarover volgt).


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›