4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aquapark de Zandstuve Vroomshoop krijgt vergulde Smoes

· 801× bekeken

VROOMSHOOP - De carnavalsvereniging de Smoezen zette afgelopen vrijdagavond tijdens de fabulous Key Party het bestuur van de stichting Aquapark Vroomshoop in het zonnetje. Prins Erik II prees in partycentrum en Smoezenresidentie De Zandstuve in Den Ham het initiatief van de Dorpsraad Vroomshoop en de inzet van zeven dorpsgenoten om hun openluchtzwembad zwembad met voorzieningen te verfraaien en uit te bouwen tot een heus aquapark.

Prins Erik II reikte vervolgens de vergulde Smoes uit als blijk van waardering. De aanwezige bestuursleden van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop toonden zich aangenaam verrast door deze mooie geste van de Smoezen. De Vroomshopers werden door het bestuur opgeroepen op om hun Aquapark de komende periode daadwerkelijk te steunen. Momenteel worden de lokale ondernemers benaderd om mede voor een solide financieel fundament te zorgen. Op Koningsdag 2018 wordt actie onder de bevolking gevoerd en kan iedereen desgewenst vriend of vriendin van het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop worden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›