4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Met mekaar veur mekaar’ was weer op pad

· 572× bekeken

VRIEZENVEEN - Sinds oktober van dit jaar komen ze bij elkaar, mannen tussen de 40 en 65 jaar die om welke reden dan ook niet meer deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. Zo gaat het ook Dick Koers, hij is initiatief nemen van deze groep. “De groep met mannen groeit en het is altijd erg gezellig. We leren elkaar steeds beter kennen”. Zoals Dick het zelf verwoord. “We hebben op dit moment zo’n 9 mannen in de groep.” De groep is nu een aantal keren bij elkaar gekomen bij Het Wapen in Vriezenveen ook hebben ze inmiddels hun tweede uitje gehad. Ze hebben het Historisch Museum Vriezenveen
bezocht, hier waren unieke bezienswaardigheden van de handel en pioniersgeest van de Rusluie, Textielnijverheid en de eeuwenoude dorpsgeschiedenis.

Op 14 februrari komen we weer samen. Dit keer verzamelen we om 10 uur bij de Stamper, hier gaan we dan met elkaar koffie drinken en een stuk wandelen, kaarten of darten.

Ben je minder of niet mobiel, heb je vervoer nodig, meld je dan tijdig, kunnen wij wat regelen. Het belooft weer een gezellige ochtend te worden! Graag aanmelden voor deelname.
We zijn naast deelnemers ook op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met het organiseren van activiteiten en aanwezig kunnen zijn bij de ontmoetingen. De vrijwilligers mogen zowel mannen als vrouwen zijn.

Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie of als je eerst wilt kennismaken mag je bellen met Ilke Velthof, telefoonnummer: 06-15080564 of via e mail; ilkevelthof@deverbinder.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›