4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste Jumbo-stickeractie in Den Ham

· 617× bekeken

DEN HAM - Ook in Den Ham mocht de Jumbo-stickeractie eind vorig jaar op veel belangstelling rekenen. Ter afsluiting van de actie organiseerde Rudy Veldkamp van de Jumbo een ruilbeurs in het Middendorpshuis, die druk bezocht werd. Maar er zullen ongetwijfeld mensen zijn die hun album nog niet vol hebben. Er dient zich nu een laatste kans aan, want de Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop heeft alle overgebleven stickers en albums van de Jumbo Den Ham mogen ontvangen.

Tegen een vrije gift (bijvoorbeeld 10 cent per sticker) zijn de stickers verkrijgbaar in de benedenzaal van het Middendorpshuis tijdens de openingsuren op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.30 – 16.00 uur. Alles uiteraard zolang de voorraad strekt....

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›