4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD: beëdiging Erik Kobes, lijsttrekker Twenterand GR 2018, 06-02-2018

· 1052× bekeken

VRIEZENVEEN - Hoewel 19 december 2017 voor Chris Walraven de laatste raadsvergadering was als raadslid, is hij formeel nog gewoon raadslid namens de VVD tot het moment waarop zijn opvolger Erik Kobes wordt beëdigd als raadslid. Dit zal plaatsvinden tijdens de raadsvergadering van 6 februari 2018 en daarmee eindigt dus ook formeel zijn verantwoordelijkheid als gekozen volksvertegenwoordiger.

Chris Walraven: "Natuurlijk heb ik best een voorkeur op welke partij u het beste kunt gaan stemmen op 21 maart 2018, maar dat is volledig aan u. Ga echter in ieder geval stemmen en laat uw stem niet verloren gaan. Het worden niet alleen spannende, maar zeker ook heel belangrijke verkiezingen."`De VVD Twenterand dankt Chris Walraven voor al zijn inzet voor de lokale politiek en wenst Erik Kobes veel succes bij de voortzetting daarvan.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›