4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuw evenement: Koningsnacht Vroomshoop 2018

· 810× bekeken

VROOMSHOOP - De organisatie van Feestweek Vroomshoop en Het Punt slaan de handen ineen voor een nieuw evenement: Koningsnacht Vroomshoop 2018. Voor dit muziekfestival geldt een speciale dresscode: oranje. De feestband Bandje Speciaal zal op deze avond optreden. De ticketverkoop is gestart op 1 februari. Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen. In de maand februari geldt een zogeheten ‘earlybird-tarief’ van 7 euro. Vanaf maart zijn tickets te bestellen voor 10 euro per stuk.

“Tijdens de feestweek in september hebben we zowel jongeren als ouderen gevraagd of er behoefte is aan een muziekfeest tijdens Koningsnacht”, zeggen organisatoren Jan Veltink en Jan Brunink. “Wat volgde waren veel enthousiaste reacties, dus hebben we de ideeën uitgewerkt tot een definitief plan van aanpak. Nu zijn we zover dat we vol trots bekend mogen maken dat Koningsnacht Vroomshoop 2018 definitief op de agenda staat.”

De organisatie heeft de Gelderse feestband Bandje Speciaal gestrikt. De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Ze spelen medleys met alle hits van vroeger en nu. “Het moet één groot oranjefeest worden! Daarom geldt er ook een toepasselijke dresscode, want we zouden het geweldig vinden als iedereen zoveel mogelijk in het oranje gekleed komt. Wij investeren op onze beurt in de aankleding van de feestzaal van Het Punt. Zo komen er meterslange slingers van oranjeballonnen in de zaal te hangen.”

Kaarten voor Koningsnacht Vroomshoop 2018 zijn online te bestellen via www.feestweekvroomshoop. In de maand februari geldt een ‘earlybird-tarief’ van 7 euro per ticket. Daarna kost een kaartje 10 euro (zolang de voorraad strekt). Koningsnacht Vroomshoop 2018 begint op donderdag 26 april om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Het evenement geldt als uitbreiding op het al bestaande programma rondom Koningsdag in Vroomshoop. Dat bestaat verder op vrijdag 27 april uit een groot opzette vrijmarkt op het plein voor activiteitencentrum Het Punt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›