4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

CAV Den Ham benoemt tijdelijke directeur-bestuurder

· 1387× bekeken

DEN HAM - De Raad van Commissarissen van CAV Den Ham heeft Martijn Timmermans uit Ane benoemd tot tijdelijk directeur-bestuurder van de coöperatie. Timmermans wordt als voorzitter van de RvC opgevolgd door Erik Visscher uit Hellendoorn. Door het vertrek van Gert Bargeman ontstond een vacature voor een nieuwe directeur-bestuurder. De Raad van Commissarissen heeft de afgelopen periode gebruikt om verschillende routes te verkennen voor de invulling hiervan.

Continuïteit
Gezien de huidige situatie bij het bedrijf met alle onzekerheden, is het erg lastig gebleken om extern een tijdelijk directeur-bestuurder te vinden. Uit oogpunt van continuïteit en rust rondom CAV Den Ham heeft de Raad van Commissarissen daarom besloten om Martijn Timmermans tijdelijk aan te stellen in die functie. Hij werkt in samenwerking met het managementteam een nadere taakverdeling uit. Dit om de dagelijkse werkzaamheden zo ongestoord mogelijk doorgang te laten vinden.

Procedure van start
De aanstelling van Martijn Timmermans is een tijdelijke maatregel. De RvC zal de komende periode de procedure voor een definitieve invulling van de functie voortzetten.

Visscher nieuwe voorzitter
Timmermans is teruggetreden uit de Raad van Commissarissen. In zijn plaats is Erik Visscher uit Hellendoorn benoemd tot voorzitter. Martijn Timmermans zal niet terugkeren als voorzitter van de RvC.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›