4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kredietaanvraag uitvoering eerste deel van project Persleiding De Pollen Vriezenveen

· 774× bekeken

VRIEZENVEEN - Het dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen heeft besloten een krediet beschikbaar te stellen van € 150.000 (inclusief btw) voor de voorbereiding en uitvoering van het eerste deel van het project Persleiding De Pollen Vriezenveen.

De zorg voor schoon water is één van de belangrijkste taken van waterschap Vechtstromen. Wij zorgen voor de zuivering van afvalwater van huishoudens en bedrijven dat daarna schoon de rivieren, beken en sloten instroomt. De renovatie van de persleiding de Pollen draagt bij aan het zo goed mogelijk uitvoeren van deze taak. De persleiding kan straks weer decennia mee. Bij de keuze voor deze persleiding zijn kostenefficiëntie en veiligheid belangrijke randvoorwaarden.

Bij dit project wordt nauw samengewerkt met de gemeente Twenterand omdat ook zij in dit gebied wensen hebben op het gebied van riolering. De gekozen aanpak van de renovatie past binnen de strategische doelstelling van Vechtstromen om samen met betrokken stakeholders, zoals de gemeente, de zuiveringstaak vorm te geven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›