4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorette Winterfestijn in Den Ham

· 1527× bekeken

DEN HAM - Zaterdag 27 januari was er het spetterende majorette winterfestijn in sporthal de Beukenhage in Den Ham. De majorettes van Juliana Den Ham organiseerden een avond vol dans en twirl, waaraan ook de majorettes van de Harmonie Vroomshoop en KSW Nijverdal deelnamen. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt elk jaar door een andere vereniging georganiseerd en dit jaar was het weer de beurt aan Muziekvereniging Juliana Den Ham. Het thema van dit jaar was Disney, dus alle Mickey Mouse oortjes werden uit de kast gehaald! Een mooi decor werd opgebouwd waardoor je je in zaal in winterse sferen begaf.

Het was een bomvol programma met optredens van solisten, duo’s, ensembles, teams en groepen. Om half 7 gingen de deuren open en het publiek druppelde binnen. De tribunes zaten mooi vol. De avond begon met een gezamenlijke opmars en presentatie van de majorettes op muziek van Belle en het Beest. Daarna volgde optredens van de verenigingen, allemaal hadden ze mooie shows ingestudeerd en het publiek heeft hiervan genoten! Muziek van o.a. tarzan, de Leeuwenkoning, sneeuwwitje en hercules zijn allemaal langsgekomen. Maar niet alleen de afzonderlijke teams hadden shows ingestudeerd, ook per vereniging werd er met alle majorettes speciaal voor deze avond een prachtige Disney show ingestudeerd, van jong tot oud! En als hoogtepunt van de avond was er een dans bedacht voor alle majorettes. Met ruim 60 majorettes stond de vloer helemaal vol met enthousiaste majorettes die genoten van de avond.

Er was een mooie verloting, mede mogelijk gemaakt door de middenstand van Den Ham. Hiermee is geld opgehaald voor nieuwe outfits voor de majorettes. Al met al was het een geslaagde avond.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›