4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oranjevereniging Vroomshoop organiseert twee toneelavonden

· 1168× bekeken

VROOMSHOOP - Oranjevereniging Vroomshoop organiseert op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari haar jaarlijkse toneelavonden in het theater van activiteitencentrum Het Punt. Toneelgroep Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden de klucht ‘Niets is wat het lijkt’. Kaarten zijn voor € 7,50 te koop bij twee bestuursleden van Oranjevereniging Vroomshoop: Dinie Gerrits (tel.: 0546-645876) of Lute Gombert (tel.: 0546-646420). Niet-leden betalen 10 euro voor een kaartje. Een toegangskaart voor de voorstelling is inclusief een kopje koffie/thee voor aanvang van het theaterstuk.

De klucht ‘Niets is wat het lijkt’ gaat onder andere over huwelijksperikelen en ouders die undercover gaan. Dit dreigt uit de hand te lopen en uiteindelijk is niets meer wat het lijkt. Beide toneelavonden beginnen om 20.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›