4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Werkbezoek Provincie en Gemeente(raad) bij Foto Konijnenberg

· 854× bekeken

DEN HAM - Op 10 januari was er een werkbezoek bij Foto Konijnenberg. Naar aanleiding hiervan wordt een poging gedaan om alsnog toestemming te krijgen, al was het maar tijdelijk, voor de winkel bij Konijnenberg op het industrieterrein. De gemeente wil dat graag doen, maar op dit moment kan men niet om de provincie heen; van hen zal het afhangen of die toestemming er komt. Om dat proces in gang te zetten heeft de gemeente een brief gestuurd naar de leden van de provinciale staten. Met het verzoek om binnen de Omgevingsverordening van de Provincie ook maatwerk mogelijk te maken. Dat zou dan moeten leiden tot een bevestiging van de huidige situatie, waarbij het bedrijf een winkel heeft op het industrieterrein.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›