4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dansavond met Celebration in CCK2 Vriezenveen

· 875× bekeken

VRIEZENVEEN - Helaas viel het aantal belangstellenden wat tegen, maar het optreden zaterdagavond van ‘Celebration’ in CCK2 in Vriezenveen werd desondanks een gezellig muzikaal feest. De 10-mansformatie speelde de sterren van de hemel en daar kwam het publiek voor. Ze werden niet teleurgesteld, want ruim tweeënhalf uur kon er gedanst worden op de spetterende en swingende muziek, die uiteenliep van Zuid-Amerikaans naar Tina Turner.

Theater Turf haalde in haar muziekmaand januari de uitgebreide muziekgroep naar Vriezenveen. Zanger Dick Hatumena werd bijgestaan door medemuzikanten Jan Bobbink, Joop Draaijer, Henry Peters, Peter van Loon, Johnny Parera en de blazers Klaas Pool, Mark Gellevij, Edwin Wierda en Jos Theeuwen. CCK2 was voor deze gelegenheid omgebouwd tot een muziekcafé met dansvloer.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›