4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA tegen verbouwing gemeentehuis

· 1036× bekeken

VRIEZENVEEN - De CDA fractie heeft met verwondering kennis genomen van geruchten over een mogelijke verbouwing van het gemeentehuis van Twenterand. In de afgelopen dagen kwam het bericht naar buiten dat er plannen zouden zijn voor een kostbare verbouwing van het gemeentehuis. Dit om het gebouw geschikt te maken voor andere gebruikers dan de gemeente Twenterand.

De fractie is van mening dat een verbouwing niet aan de orde is. Henk Kerkdijk; ‘we hebben op dit moment grote uitdagingen binnen de gemeente. Dit gaat bijvoorbeeld over tekorten in het Sociaal Domein en ontwikkelingen in de bedrijfsvoering. Daarbij is een discussie over een 2 miljoen kostende verbouwing van het gemeentehuis volstrekt niet aan de orde’. De fractie wil daarom het onderwerp verbouwing, mocht dit ambtelijk en bestuurlijk in voorbereiding zijn, niet in behandeling nemen. De fractie is van mening dat het aan de nieuwe raad is hoe men met dit onderwerp om wil gaan. De nieuwe gemeenteraad wordt geïnstalleerd na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›