4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dialectoavend in Vroomshoop

· 1000× bekeken

VROOMSHOOP - Op 23 meert orgeniseert de Stichting Levend Vroomshoop weer een dialectoavend met Algerak en met Jan Riesewijk. Thea Kroese pröt het spul an mekare met körte stukkies over verrassende spreekwoorden. Algerak hoeft fealijk gien uutleg. Dee bint gewoon onmeunig de möaite weerd. Ok Jan Riesewijk zal met zien conferences zekers de lachers op zien haand kriegen. Het begint um acht uur, de koffie stiet vanof half achte kloar en dat zit bi-j de pries van €12,50 in. Eindtied good tien uur. Theater Het Punt in Vroomshoop an de burg.Koetje stroate. Reserveren bi-j: info@levendvroomshoop.nl 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›