4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aquapark De Zandstuve Vroomshoop krijgt steeds meer vorm en inhoud

· 1467× bekeken

VROOMSHOOP - Het bestuur van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop blikte onlangs met tevredenheid terug op het afgelopen jaar. De eerste concrete stappen zijn gezet op weg naar het opwaarderen van voorzieningen in het huidige openluchtzwembad in het bos De Zandstuve. De contacten met de gemeente Twenterand als exploitant en beheerder van De Zandstuve, zijn geïntensiveerd en vanaf het nieuwe zwemseizoen in 2018 is de nieuwe naamgeving een feit. Dat zal ook op het Aquapark langs de Hammerweg zichtbaar worden.

Dankzij een stimuleringssubsidie van de NAM en hartverwarmende acties (dank aan cafés Kremer, waar meer dan € 3.000 binnen gehaald werd) en eigen activiteiten, zoals op ook op Koningsdag 2017, is het mogelijk als vervolg op afgelopen zwemseizoen de eerste tastbare resultaten van de opwaardering te laten zien. Zo komen er nog meer opblaasbare speelattributen op het water, wordt doorgegaan met de Freeplayer met meerdere balsporten op de zonneweide en worden schaduwdoeken gerealiseerd. Ook wordt er een bedrag gereserveerd voor een uitgesproken wens: een grote glijbaan.

Voor het financieren van de plannen gaan de bestuursleden in januari en februari 2018 persoonlijk bij alle Vroomshoopse ondernemers op bezoek. Dat is een eenmalige actie, die het fundament moet vormen voor een prachtig eigentijds Aquapark De Zandstuve Vroomshoop met een totaal recreatief beleven voor jong en oud. Op Koningsdag 2018 wordt er gestart met een financiële actie onder de bevolking ”Vrienden van” en daarbij wordt gehecht aan een breed draagvlak voor de plannen van het bestuur voor de komende jaren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›