4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

N750 Vriezenveen-Vroomshoop afgesloten

· 1198× bekeken

VRIEZENVEEN-VROOMSHOOP - Van maandag 15 januari 07.00 uur tot en met maandag 30 april 18.00 uur is de hoofdrijbaan van de N750 Vriezenveen-Vroomshoop afgesloten voor het verkeer. De uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats in vijf fasen:
- Fase 1: van Brugstraat 27 tot Brugstraat 16;
- Fase 2: van Brugstraat 16 tot Smidsstraat 4;
- Fase 3: van Smidsstraat 4 tot Smidsstraat 20;
- Fase 4: van Smidsstraat 20 tot Kalkwijk;
- Fase 5: van Brugstraat 27 tot Kalkwijk.

De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Aanwonenden en aanliggende bedrijven zijn in principe bereikbaar, voetgangers mogen langs de afgesloten hoofdrijbaan. Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars. Zij staan aan beide zijden van de afgesloten N750. Voor de start van de werkzaamheden en bij elke overgang naar een andere fase maakt de aannemer met de aanwonenden en aanliggende bedrijven afspraken over de bereikbaarheid.

Het verkeer wordt omgeleid via de N341, N36 vice versa. De omleiding wordt met borden aangegeven en is te zien op onze website www.bereikbaar.overijssel.nl. Tijdens de uitvoering van fase 1 is de brug bereikbaar vanuit de richting van Vroomshoop. Tijdens de uitvoering van fase 4 is de brug bereikbaar vanuit de richting van Vriezenveen.

Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via de andere kant van het kanaal (Daarlerveenseweg en Gerhard Nijlandstraat). Om de veiligheid van de (brom)fietsers te waarborgen worden de Daarlerveenseweg en Gerhard Nijlandstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer van 15 januari tot en met 30 april. Genoemde wegen zijn in deze periode alleen toegankelijk voor (brom)fietsers en aanwonenden. Er worden twee fietssluizen aangebracht in de Daarlerveenseweg ter hoogte van de Stouweweg. Ook worden er tijdelijk ‘doodlopende weg’ borden geplaatst.

Aanwonenden in het weggedeelte Stouweweg–Vroomshoop zijn bereikbaar vanaf Vroomshoop. Aanwonenden in het weggedeelte Vriezenveen–Stouweweg zijn bereikbaar vanaf Vriezenveen.

Werkzaamheden N750

De gemeente Hellendoorn en de provincie Overijssel werken op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel en voeren groot onderhoud uit. Eén van deze wegen is de provinciale weg N750 Vriezenveen-Vroomshoop. Tijdens de afsluiting worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

· Het verwijderen van de rijbaan, parkeervakken, inritten en trottoirs;
· Het aanbrengen van een nieuwe wegconstructie, verhoogd aangelegde parkeerplaatsen en groenstroken;
· Het aanleggen van inritten en trottoirs;
· Het vervangen van een gedeelte van de gemeentelijke riolering.

Kijk voor meer informatie op de websites www.overijssel.nl/N750 en www.hellendoorn.nl. 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›