4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Johanneshoeve wint Gouden Zoover Award

· 1041× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - De Johanneshoeve behoort tot de beste accommodaties van het land. Deze week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De Johanneshoeve won een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er verscheidene reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Een 9.2 voor De Johanneshoeve.

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award", aldus Fam. Schipper van de Johanneshoeve.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›