4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Mogelijkheid thuisbezorgen reisdocumenten blijft

· 422× bekeken

VRIEZENVEEN - De mogelijkheid om reisdocumenten thuis of op het werk te laten bezorgen blijft in ieder geval nog één jaar doorlopen. Dat heeft het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand na één jaar proef draaien besloten. Uit een evaluatie blijkt dat de dienst heel goed wordt beoordeeld.

De gemeente heeft 120 beoordelingen binnen gekregen, die zorgen voor een gemiddeld cijfer van 8,7. “Dat vind ik een hoge waardering, waaruit blijkt dat deze extra service in een behoefte voorziet,” aldus burgemeester Van der Kolk.Op 20 december 2016 heeft de gemeenteraad ingestemd met de pilot thuisbezorgen reisdocumenten voor de duur van twee jaar. De afspraak was om na één jaar te evalueren en dat is nu gebeurd. Het tweede jaar van de pilot gaat nu in.

Zeer tevreden
Naast de hoge waardering blijkt uit de evaluatie dat vooral senioren en Twenteranders met een beperking gebruik maken van deze extra service. Tot en met november 2017 zijn er 367 reisdocumenten thuisbezorgd. Dit is 5,4 % van het totaal aantal aangevraagde reisdocumenten. Onderdeel van het klanttevredenheidsonderzoek was ook de kwaliteit van de bezorgdienst AMP. Uit de reacties werd duidelijk dat Twenteranders daar zeer tevreden over zijn. AMP wordt ervaren als betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›