4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

D66 Twenterand stelt kandidatenlijst vast

· 1572× bekeken

VRIEZENVEEN - D66 Twenterand heeft in haar ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld. Eerder al was de huidige fractieleider Tonny van der Cozijne gekozen als lijsttrekker.

Naast hem komen Daan Elling, Caroline Bramer-Menger en Arnold Schotman op respectievelijk plaats 2, 3 en 4. Op 5, 6 en 7 volgen Jorrit Efde, Anton Lesscher en Richard Koops. Allen uit Vriezenveen. Rick de Jong (Den Ham) en Mark Balkenende (Westerhaar-Vriezenveensewijk) zijn, door verhuizing, niet meer beschikbaar. D66 Twenterand hoopt met Daan Elling (21 jaar) de jonge kiezer aan te spreken, in Caroline Menger zal de vrouwelijke kiezer zich vertegenwoordigd zien.

Op Facebook en de website zullen de kandidaten zich in de komende weken voorstellen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›