4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Auditie voor de rol van Quasimodo

· 552× bekeken

ALMELO - Muziektheater Servus Almelo zoekt mannen/jongens en/of vrouwen/meisjes vanaf 16 jaar die auditie willen doen voor de nieuwste productie van de vereniging: Quasimodo. Regisseur Ronald Veurink: ‘Als je krachtig en overtuigend kunt spelen en ook nog eens goed kunt zingen, moet je zeker auditie doen op 3 februari. Het gaat om de hoofdrol: de gebochelde klokkenluider van de Notre Dame. Quasimodo is een bewegelijke rol: je moet veel klimmen en je snel kunnen verplaatsen in een ongemakkelijke houding. Durf jij de uitdaging aan?’ Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 31 januari a.s. aanmelden om auditie te doen. Voor meer informatie en het aanmeldformulier kijk op www.servus-almelo.nl/auditie.

Parijs, 1482. Het decor van de hartveroverende musical Quasimodo. De bezoekers worden meegenomen in het leven van de gebochelde klokkenluider van de Notre Dame: Quasimodo. Hij wordt niet bepaald liefdevol grootgebracht door zijn pleegvader, de rechter Frollo. Zijn hele jonge leven al zit hij opgesloten in de klokkentoren van de kathedraal, tot hij weet te ontsnappen en naar het Zottenfestival gaat. Hier ontmoet hij allerlei boeiende personages, waaronder de betoverende zigeunerin Esmeralda.

Voor de rol van Quasimodo kan iedereen vanaf 16 jaar auditeren. Voor de auditie zingen de auditanten twee liedjes uit het stuk en spelen ze twee scènes. De audities zijn op zaterdag 3 februari aanstaande in de kapel van Theater Hof 88 in Almelo.
Na aanmelding via www.servus-almelo.nl/auditie ontvangen geïnteresseerden een auditiepakket met alle informatie over de audities (teksten, muziekbestanden, enz.). Geïnteresseerden kunnen tot en met 31 januari het aanmeldformulier invullen.

De musicalafdeling van Servus voert op 9, 10, 15 en 16 juni 2018 ‘Quasimodo’ op: in de kapelzaal van theater Hof 88 in Almelo. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te koop via Theater Hof 88.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›