4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwjaar & bestuurswissel bij Boekenhuis ‘De Akker’

· 1294× bekeken

VRIEZENVEEN - Donderdag 4 januari 2018 hield de Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker, te Vriezenveen, haar gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst voor vrijwilligers, staf en bestuur in de Suite aan de Pastorielaan. Na de nieuwjaarswensen was er gelegenheid om onder het genot van koffie met lekkers elkaar te ontmoeten en bij te praten.

De voorzitter, Couzijn Bos, blikte terug op het afgelopen jaar. In 2017 hebben veel klanten de winkel weer kunnen vinden voor een Bijbel, boek, tijdschrift, cadeau artikel, cd een mooie kaart of gewoon om voor een luisterend oor en een kopje koffie de winkel binnen te lopen. Er zijn meerdere activiteiten georganiseerd zoals workshops handlettering, een avond over de vrouwenbijbel, een muzikaal evenement met Glenn en José.

In 2017 is aan 36 goede doelen in Twenterand en omgeving een deel van de winst uitgekeerd. Dit betrof goede doelen voor Jeugd en jongerenwerk, Werelddiakonaat, Evangelisatie en Binnenlands diakonaat. Alle reden tot dankbaarheid. Winkelwetenswaardigheden en tips voor de dagelijkse bedrijfsvoering zijn besproken en gedeeld. Gerrit ter Haar informeerde de vrijwilligers over een aantal boeken.

Binnen De Akker zijn ruim 60 vrijwilligers actief op verschillende gebieden zoals verkoop, schoonmaak, automatisering, staf- of bestuursfunctie. Er is afscheid genomen van vrijwilligers die vanwege verschillende redenen stoppen met dit vrijwilligerswerk. Nieuwe vrijwilligers werden voorgesteld.
Aard Wessels is gestopt met de bestuursfunctie en Hennie Veldhuis volgt hem binnen het bestuur op.

Na de groepsfoto was er een gezellig informeel samenzijn.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›