4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Toneelvereniging “Open Doek” treedt op met “Opa Ziedspan”.

· 715× bekeken

DEN HAM - De leden van toneelvereniging “Open Doek” uit Den Ham zijn druk bezig met de voorbereiding van de toneeluitvoeringen op zaterdag 27 januari en vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018. In september zijn ze al begonnen met de eerste repetities en vanaf nu worden de puntjes op de i gezet: het decor wordt afgerond, de laatste teksten nog eens herhaald en met alle attributen en effecten gerepeteerd. Onder leiding van regisseur Rinus Noordegraaf is de ploeg er weer klaar voor. Net als vorige jaren willen zij voor een volle zaal weer drie avonden lachen en plezier verzorgen.

Het toneelstuk beschrijft het tevreden leventje van opa en oma Snieders, die op hetzelfde erf wonen als hun zoon en schoondochter. Opa is goed bij de tijd en geniet van de wonderen der techniek van deze tijd: mobiel, laptop en zelfs een gloednieuwe motor met zijspan. Oma keutelt daar gezellig omheen. In het woordenboek van schoondochter Martha komt het woord genieten echter niet voor. Alles is zonde van het geld en ze ergert zich aan de geldverspilling van haar schoonouders.
Dan slaat het noodlot toe: Opa belandt in het ziekenhuis na een motorongeluk, oma probeert van de opdringerige verzekeringsman af te komen en kleindochter Mieke komt terug uit Italië. Verwarring alom.

Het klinkt wat dramatisch, maar zoals gewoonlijk maakt “Open Doek” weer van de gelegenheid gebruik om er een voor de toeschouwers een heerlijk avondje lachen van te maken.
Laat de gelegenheid niet voorbij gaan om een heerlijke avond lachen mee te maken. Want zoals de slogan van “Open Doek” zegt: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

U bent allen van harte welkom op 27 januari en op 2 en 3 februari a.s. in Hervormd Centrum De Rank te Den Ham, aanvang 19.45 uur.
Toegang al voor € 5,-- voor volwassenen, kinderen en 65+ers €4,--.
Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij fam. Noordegraaf en fam. Van Beesten of via de andere leden van Open Doek. Indien nog beschikbaar zijn ook kaartjes aan de zaal verkrijgbaar op de toneelavonden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›