4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politiek Vechtdal Breed

· 550× bekeken

TWENTERAND - Vrijdag 29 december interviewde Wim Hulsebosch lijsttrekker VVD Erik Kobes en Hans Zebel, beoogd raadslid P.v.d.A./Groen Links van de gemeente Twenterand. Kobes en Zebel willen wel samenwerken, waarbij aanpak van de financiële positie van de gemeente (toezicht) speerpunt is. Beiden vinden dat er meer aandacht moet zijn voor scheiding kerk en staat (koopzondag).

Kobes wil meer aandacht voor gezondheidszorg in eigen huis onder meer door plaatsen units.

Zebel wil meer aandacht voor het sociaal domein en natuur. Windmolens houdt beiden verdeeld (Kobes op zee en Zebel directe omgeving). Kobes is tegen inkomensafhankelijke kosten energie; Zebel voor. Beiden zijn voorstander andere coalitie met meerdere partijen. Kobes wil meer druk uitoefenen uitbreiding N36 naar vierbaansweg. Zebel wil geen vier banen maar wel veiliger weg.

Afstemmen op Delta Media, Omroep NOOS of Vechtdal FM. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788. 5 januari zijn Stephan Reuskens fractieleider PvdA Twenterand en H. Moerman, raadslid PvdA Ommen in de studio.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›