4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politiek Vechtdal Breed

· 1040× bekeken

TWENTERAND - Vrijdag 22 december werden geïnterviewd Romano Boshove nr 2 op lijst Groen Links, en Liam Borger, nr 7 op lijst VVD, beiden uit Hardenberg; Jan Kuilder CDA Twenterand door Wim Hulsebosch en Ilona Lagas wethouder VVD uit Ommen door Piet Horinga.

Boshove geeft bestrijding discriminatie en activeren jongeren om te stemmen prioriteit en Borger kleinere overheid en scherper financieel beleid.

Kuilder heeft het accent op sportbevordering, verbetering communicatie, beheersing zorgbudget (financiële basis niet goed). Maakt zich zorgen over het vertrek van 25% van de jongeren door te weinig werk. Evenwichtige aandacht aan verschillende kernen.

Lagas staat voor meer vrijheid voor ondernemers; sterke pijlers zijn toerisme (3 campings met 5 sterren), agrarische sector is innovatief; veel aandacht voor leefbaarheid (attractieve kernen); uittreding samenwerking moet leiden tot nieuw verband; Ommen kan niet zonder bestuurlijke organisatie; wellicht 3 partijen. Vechtdal biedt veel perspectief.

Afstemmen op Delta Media, Omroep NOOS of Vechtdal FM. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788. 29 december zijn Erik Kobes VVD en Hans Zebel PvdA/Groen links (beiden Twenterand) in de studio.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›