4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. en Bouwhuis Makelaardij gaan intensiever samenwerken

· 1325× bekeken

VROOMSHOOP - Vanaf 1 januari 2018 zullen Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. en Bouwhuis Makelaardij intensiever gaan samenwerken. Beide bedrijven zijn een begrip in de regio. Bouwhuis Makelaardij viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. bestaat al meer dan 65 jaar.

Doordat Henri Valk van het gelijknamige vastgoedbedrijf Valk Vastgoed Makelaardij per 1 januari a.s. de makelaardij activiteiten beëindigd, is het plan gekomen om een nieuwe partner te zoeken waarmee wij willen samenwerken vertelt Vera Lucas. Doordat we gaan samenwerken met Bouwhuis Makelaardij kunnen we voor onze klanten een totaalpakket aanbieden. We zien in de huidige markt dat klanten graag alles bij één vertrouwd kantoor willen onderbrengen zodat ze verder ontzorgd worden.

Arjan Withaar van makelaarskantoor Bouwhuis vult aan dat voor ons nu een extra verkoopkanaal ontstaat. Wij zullen vanaf heden een groot scherm in de vitrine bij Lucas aan het Linderflier ophangen waarop ons gehele aanbod te zien zal zijn. Bouwhuis Makelaardij is het eerste kantoor in Twenterand die gebruik gaat maken van een grote monitor waarop het aanbod te zien zal zijn i.p.v. de huidige raampresentatie. Zo kunnen wij ons nog beter profileren en kunnen huizenkopers beter geïnformeerd worden over ons woningaanbod.

Door de samenwerking kunnen we elkaar versterken in onze onderlinge werkactiviteiten legt Martine Veurink-Lucas van het gelijknamige assurantiekantoor uit. Samenwerken kan met iedereen maar wij hebben gekozen voor een betrouwbare partner vertelt Harry Zwiers. Beide kantoren bestaan al decennia zodat je weet wat je aan elkaar hebt.

Samen met onze medewerkers zorgen wij ervoor dat uw woonwens en assurantiepakket naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie. Deze bundeling van krachten tussen twee toonaangevende spelers in de assurantie-sector en onroerend goed branche verstevigt de positie in de markt, maar zorgt ook voor verdere optimalisering van de dienstverlening. Bij ons geen snelle verkooppraatjes maar een deskundig en betrouwbaar advies!
De beide bedrijven wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw (woon)jaar. Wij hopen u te mogen begroeten in 1 van de 2 bedrijven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›