4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kerstkaart als steuntje in de rug

· 1097× bekeken

TWENTERAND - In het kader van ‘Samen in december’ roept ZorgSaam Twenterand Twenteranders op om een kerstkaart te sturen aan iemand die een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Post krijgen is fijn, juist ook rond de feestdagen. Voor sommige mensen kan een kaartje in deze tijd van het jaar extra veel betekenen. Bijvoorbeeld omdat de decembermaand moeilijk is door het gemis van een dierbare of omdat iemand er veelal alleen voor staat. Het ontvangen van een mooie kerstkaart of warme wens kan voor deze mensen net dat extra steuntje in de rug zijn. Ellen Bloemhof hierover: “Het lijkt een klein gebaar maar met een kaartje laat je de ontvanger weten dat er iemand is die aan hem of haar denkt”.

Doet u ook mee aan deze ‘kerstkaartenactie’? Met het versturen van één extra kerstkaart dit jaar maakt ú al een verschil en zorgen we samen voor veel warme postmomenten.

Postmaatje
De kerstkaartenactie is onderdeel van de actie ‘Samen in December’ en is tevens de aftrap van het project ‘Postmaatje’. ZorgSaam Twenterand hoopt met deze actie zo veel mogelijk mensen in het zonnetje te zetten en te laten genieten van fijne kerstpost.

Voor meer informatie over dit project kunt contact opnemen met Ellen Bloemhof van ZorgSaam Twenterand, telefoon: (0546) 481 456 of e-mail naar ebloemhof@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›