4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politiek Vechtdal Breed

· 732× bekeken

TWENTERAND - Vrijdag 8 december was het thema Gemeenteraadsverkiezingen. Wim Hulsebosch interviewde Henk Kerkdijk, lijsttrekker van het CDA en Mark Paters, lijsttrekker GBT, beiden uit de gemeente Twenterand. GBT vindt de partij uniek, als enige lokale partij die geworteld is in de samenleving; het CDA vindt verbinding met Provincie, “Den Haag” en Europa belangrijk.

Beide lijsttrekkers hielden met elkaar een stevig inhoudelijk debat over de belangrijke thema’s in de gemeente, zorg, bankjes, zwembad, oliebollen. Kerkdijk vindt dat er meer gesproken moet worden over de mooie zaken die in Twenterand tot stand zijn gekomen. GBT claimt dat er door de partij veel naar de inwoners wordt geluisterd. Gewaakt moet worden voor een te gekleurde visie bij het horen van meningen, reageert Kerkdijk.

Vrijdag 15 december ontvangt Wim Hulsebosch uit de gemeente Hardenberg Anne van den Hoek van Groen Links uit Hardenberg en Pieter Horinga interviewt Gerrit Veldhuis van de VVD uit Dalfsen.
De uitzending vindt plaats vanaf de markt in Hardenberg bij Serious Request.

U kunt hiervoor afstemmen op Delta Media op de kabel op 104.1, in de ether op 105.3 FM; Omroep NOOS op de kabel op 104.1, in de ether op 107.2 FM; of Vechtdal FM op de kabel op 104.1 en 106.7, in de ether op 105.8 en 106.3. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›