4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Pietenmiddag in Zwembad “De Stamper” Vriezenveen

· 1315× bekeken

VRIEZENVEEN - Woensdagmiddag 29 november jl. hebben honderden jonge kinderen genoten van de Pietenmiddag in zwembad “De Stamper” te Vriezenveen. Maar liefst 18 pieten waren de hele middag op het zwembad aanwezig om de kinderen extra te vermaken. Kinderen hebben samen met de pieten dansjes gedaan en de polonaise gelopen. Het was één groot feest! Enthousiast gingen de kinderen weer naar huis met een zakje pepernoten van de pieten. We kunnen spreken van een zeer geslaagde middag met meer bezoekers dan voorgaande jaren!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›