4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mega veel bezoekers tijdens het Mega Pietenfestijn

· 870× bekeken

WESTERHAAR - Woensdag 29 november jl. was het groot feest in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar tijdens het Mega Pieten Festijn. Ruim 40 vrijwillige Pieten hebben samen met de kinderen er een echt Mega Pieten Spektakel van gemaakt. Kinderen konden bij een speciale Pieten halte gratis opgehaald worden door een grote Pieten huifkar in Sinterklaas stijl. Buiten waren er o.a. muziek pieten, pieten op tandems, motor, etc.

Binnen was het genieten van theater en een pieten openingsdans en zelfs Sinterklaas kwam gezellig langs en ging voorop in de polonaise. Er was een dj Piet die een pieten disco verzorgde, Majorette Pietjes en Clown Miepie die de kinderen kunstjes leerde en prachtige ballonnen creaties maakte.

Stoere kids konden zich uitleven op de stormbaan en voor de kleine hulppietjes was er een stoomboot springkussen. Ook lieten acrobaatpietjes wat stunts zien en konden kinderen ook zelf meedoen aan een pieten parcours.

De organisatie pieten kijken terug op een geslaagde middag en hebben nu al zin in volgend jaar. Voor de omliggende kernen die niet op de hoogte zijn heeft de Sint de tip om het alvast in de agenda te noteren. Standaard de woensdag na de intocht in Westerhaar. Graag tot ziens!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›