4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Technische problemen bij overnemen van politiek programma op vrijdag

· 714× bekeken

VRIEZENVEEN - Vanavond was het de bedoeling dat de politieke uitzending in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, met o.a. Erik Kobes en Tonny van de Couzijne door Delta uitgezonden zou worden. Door technische problemen is het pas om 18:34 gelukt om dit in de uitzending van Delta te krijgen. Voor hen die dit eerste deel alsnog graag willen beluisteren, zie de link rechtsboven als u dit bericht opent. Daar zijn alle politieke uitzendingen terug te luisteren. Alsnog veel plezier gewenst! Het kan zijn dat de uitzending van vanavond pas later wordt toegevoegd aan dit geheel.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›