4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Met mekaar veur mekaar gaat op pad

· 1452× bekeken

VRIEZENVEEN - Sinds oktober van dit jaar komen ze bij elkaar, mannen tussen de 40 en 65 jaar die om welke reden dan ook niet meer deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. Zo gaat het ook Dick Koers, hij is initiatief nemen van deze groep. “Vooral de komende wintermaanden zie ik tegenop, dan wil ik wel graag wat extra om handen hebben”, Zoals Dick het zelf zo mooi weet te verwoorden. Hij wordt hierin bijgestaan door Ilke Velthof, als ZZP’er aan de slag als de Verbinder binnen de Provincie Overijssel. De groep is nu een aantal keren bij elkaar gekomen bij Het Wapen in Vriezenveen, welke ze ook als vaste uitval basis houden.

”We zien dat de groep steeds groter wordt en daarmee ook gezelliger’” aldus Ilke Velthof. Het wordt tijd dat we ook wat gaan ondernemen met elkaar. Op woensdag 6 december gaan we voor het eerst met elkaar op pad. Er zijn deze keer geen kosten verbonden aan deze ochtend. We gaan met elkaar op bezoek bij van Aalderen Twen - Tyre in Almelo. Om 10 uur vertrekken we vanaf de veemarkt in Vriezenveen. Maar je mag ook op eigen gelegenheid naar Almelo rijden. Ben je minder of niet mobiel, heb je vervoer nodig, meld je dan tijdig, kunnen wij wat regelen. Het belooft een gezellige ochtend te worden! Graag aanmelden voor deelname.

We zijn naast deelnemers ook op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met het organiseren van activiteiten en aanwezig kunnen zijn bij de ontmoetingen. De vrijwilligers mogen zowel mannen als vrouwen zijn.
Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie of als je eerst wilt kennismaken mag je bellen met Ilke Velthof, telefoonnummer: 06-15080564 of via e-mail: ilkevelthof@deverbinder.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›