4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA Kandidatenlijst vastgesteld

· 1967× bekeken

VRIEZENVEEN - Maandagavond 27 november is op een druk bezochte ledenvergadering van de CDA afdeling Twenterand de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 vastgesteld. De leden hebben afgelopen maandag ingestemd met de advieslijst die door de vertrouwenscommissie (Rianca Evers, Johan Oordt en Jan Meijerink)is opgesteld.

Er staan 3 vrouwelijke kandidaten op een verkiesbare plaats. Frouwke Bramer op plaats 2, Roswitha Uitslag op plaats 4 en Mayke Smelt op plaats 6. Daarnaast staan op de eerste 10 plaatsen de namen van 3 jongeren. Op plaats 6 Mayke Smelt, op plaats 7 Rutger Wever en op plaats 8 Michiel Wiltvank. Als lijstduwer staat op plaats 22 Bertus Wessels. Henk Kerkdijk werd al eerder door de ledenvergadering als lijsttrekker gekozen. Afscheid wordt genomen van Rolf te Velde (verhuizing), Jeroen Klinkhamer en Bas Tinselboer (werkzaamheden). Jan Binnenmars neemt als wethouder afscheid doordat hij de maximale periode van 12 aaneengesloten jaren binnenkort vol maakt. In totaal bestaat de kandidatenlijst uit 22 kandidaten.

Het bestuur van het CDA is trots op de lijst waarmee de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 vol vertrouwen ingegaan kunnen worden.

De top 10 van de kandidatenlijst ziet er als volgt uit:
1.___Henk Kerkdijk_____Vroomshoop
2.___Frouwke Bramer___Vriezenveen
3.___Jan Kuilder_______Vriezenveen
4.___Roswitha Uitslag___Vroomshoop
5.___Jan van Dalen_____Den Ham
6.___Mayke Smelt______Vriezenveen
7.___Rutger Wever_____Vriezenveen
8.___Michiel Wiltvank___Vriezenveen
9.___Dennis Jansen____Den Ham
10.__Bertus Akse______Vriezenveen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›