4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

PvdA gaat samen met GroenLinks de verkiezingen in

· 1611× bekeken

VRIEZENVEEN - Op maandagavond 27 november hebben de PvdA Twenterand en de Groen Links Twenterand in gezamenlijke ledenvergadering unaniem het besluit genomen om voor 21 maart 2018 samen de gemeenteraadsverkiezingen in te gaan.
De PvdA en GroenLinks willen met elkaar de handen in een slaan en gaan voor een Twenterand waar de duurzaamheid de leidraad is, waar meedoen centraal staat en aandacht voor iedereen het uitgangspunt is.
Voor de PvdA en GroenLinks zijn duurzaam, sociaal en meedoen de centrale thema’s en de leidraad voor het politieke werk in de komende 4 jaar. De PvdA en GroenLinks willen dit samen doen met alle inwoners van Twenterand uit iedere kern, waar iedere stem telt en gehoord mag worden.

Als lijsttrekker is Stephan Reusken aangewezen, het huidige raadslid voor de PvdA en als nummer twee Douwe Bouma van GroenLinks en nummer drie Tom van der Holst en op nummer vier Hans Zebel, oud raadslid voor de PvdA.
De naam voor het samenwerkingsverband en dat zal niemand verbazen is PvdA/GroenLinks. Beide partijen denken met dit samenwerkingsverband, een sterk en progressief geluid te laten horen en om samen te werken aan een sterk Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›